για &

COVID 19

Μεριμνούμε Eμείς για εσάς


Τα ξενοδοχεία μας ILIADA HOTEL και ODYSSEAS HOTEL είναι Health First πιστοποιημένa και ακολουθούν τις οδηγίες καθαρισμού και απολύμανσης σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας.


Οι κοινόχρηστοι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται καθημερινά. Επίσης απολυμαίνουμε χώρους, σκεύη, μηχανήματα, εργαλεία, μετά από κάθε χρήση.


Στην αίθουσα πρωινού απολυμαίνουμε τον χώρο εστίασης μετά από κάθε χρήση και χρησιμοποιούμε μιάς χρήσης υλικά όπου είναι δυνατόν.


Φροντίζουμε σε όλους τους χώρους να υπάρχουν αντισηπτικά.


Το προσωπικό μας είναι εξοπλισμένο με υλικά υγιεινής και απολύμανσης και χρησιμοποιούνται για συχνό καθαρισμό.


Παρέχουμε ενημερωτική σήμανση για την καλύτερη ενημέρωσή σας.


Δεν επιτρέπουμε την είσοδο στο ξενοδοχείο σε μη διαμένοντες ακόμα κι αν είναι συγγενείς ή φίλοι.


Μεριμνείτε Εσείς για εμάς


Παρακαλούμε πλένετε και απολυμαίνετε τα χέρια σας μετά τη χρήση χώρων υγιεινής και χρησιμοποιείτε συχνά αντισηπτικό.

Καλύπτετε το προσωπό σας εάν βήχετε ή φτερνίζεστε. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδό σας στον χώρο υποδοχής και την αίθουσα πρωινού.


Παρακαλούμε να τηρείτε απόσταση από τους άλλους επισκέπτες και να μην συνωστίζεστε. Τα έπιπλα έχουν αναδιαταχτεί για να αποφεύγεται συνωστισμός.


Κατά το πρωινό να σέβεστε τις αποστάσεις και τον μέγιστο αριθμό ατόμων σε κάθε τραπέζι.


Απαγορεύεται η είσοδος στο παρασκευαστήριο πρωινού.


Κατά την άφιξη και την αναχώρηση παρακαλούμε περιμένετε στο ενδεικνυόμενο σημείο - Ώρα άφιξης 3μμ και αναχώρησης 11πμ.


Τα κλειδιά στην υποδοχή πρέπει να τοποθετούνται στο ειδικό κουτί για απολύμανση.


Γιά επιπλέον προστασία του προσωπικού, ο καθημερινός καθαρισμός δωματίων  γίνεται μόνο κατόπιν αιτήματος του πελάτη από την προηγούμενη ημέρα (έως τις 18:00). Το ίδιο ισχύει και για τον ιματισμό, θα πρέπει να μας το ζητήσετε για να σας αλλάξουμε. Αν θέλετε αλλαγή πετσετών, παρακαλώ τοποθετήστε τες μέσα στο ντους. Την Κυριακή δεν εκτελείται καθαρισμός δωματίων.


Εάν εμφανίσετε συμπτώματα σας παρακαλούμε να μείνετε στο δωμάτιό σας και να επικοινωνήσετε άμεσα με τον Υγειονομικό Υπεύθυνο του ξενοδοχείου που έχει εκπαιδευτεί ειδικά ώστε να ενημερώσει τον γιατρό και να ακολουθήσει τις οδηγίες παροχής άμεσης βοήθειας.


Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρηση δεν φέρει αστική ευθύνη, έναντι οποιουδήποτε προσώπου, σχετιζόμενη αμέσως ή εμμέσως με τον κορωνοϊό COVID-19, εφόσον τηρεί τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου και διαθέτει το σήμα πιστοποίησης «Health First» 6632 (ΦΕΚ Β' 1632/21.04.2021).


Είναι υπόθεση όλων μας να μείνουμε υγιείς